Titleist Golfbolde | Køb bl.a. Pro V1 & NXT Tour Online - Jyske Golfbolde

BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

24456515

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

Nye Golfbolde

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Titleist golfbolde

Danmarks største udvalg af Titleist Søbolde. Man kan ikke finde en golfspiller som ikke forbinder Titleist med kvalitet. De fleste af vores brugte Titleist golfbolde tilbydes i grade A og B kvalitet. Du finder Titleist Pro V1, ProV1 X, den populære Titleist NXT Tour, Titleist NXT Tour-S, Titleist NXT og Titleist Extreme. Du finder også Titleist DT Solo, Titleist DT Truesoft, Titleist Velocity. Som i de andre kategorier tilbyder vi også Titleist mix hvis du ønsker at prøve forskellige modeller. Du kan læse mere detaljeret om de enkelte modeller i produktbeskrivelserne under produkterne. 

Titleist er på verdensplan nok det populæreste golfbolde mærke. Det kan også ses hos de professionelle hvor Titleist´s Pro V1 er den mest benyttede golfbold på PGA Tour´erne. Hos os kan du både købe Titleist Pro V1 og Pro V1 x i grade A og B. Vi tilbyder også andre af deres golfbolde som Nxt Tour og DT So/Lo. Skulle du have lyst har du også muligheden for at prøve vores mix af Titleist bolde. Her kan du afprøve bolde som fx Nxt, Nxt Extreme, Velocity, Pts Carry og mange flere. 

Phillip W. Young grundlagde i 1910 Acushnet Company som producerede gummi materialer. En dag da Young spillede golf med sin ven som var tandlæge, missede han et sikkert putt som så ud til at skyldes boldens vægt. Han spurgte derfor sin ven om at røntgenfotografere bolden og på tegninger kunne han se at kernen ikke var placeret i centrum. Han forsatte derfor med at røntgenfotograferer flere golfbolde hvor de fleste viste sig at være dårligt konstrueret og ville være tilbøjelige til uberegnelige skud. Young fik derved inspiration til at producere hans egne golfbolde som siden hen er gået hen og blevet kendt under navnet Titleist. 

I 1930 udviklede han en maskine som kunne vikle snor elastikker rundt om en gummi kerne, hvilket gjorde at bolden fik ligevægt. Han kunne med det samme se at denne form for boldtype var fremragende og valgte at kalde bolden Titleist. Golf afdelingen i Acushnet Company begyndte i 1935 at producere Titleist golfboldene og som uden tvivl har været firmaet mest succesfulde produkt lige siden. Allerede i 1945 opnåede Titleist at blive den mest benyttede golfbold ved U.S. Open Tournament. 

I 1976 blev Titleist opkøbt af American Brands som i dag er kendt under navnet Fortune Brands. De valgte dog i 1985 at sælge Acushnet gummi afdeling som var Acushnet’s originale forretning. Titleist forsatte dog ufortrødent sin succes og kunne i 2002 vise en årlig omsætning på intet mindre end 1 milliard dollars. Fortune Brands valgte dog i 2011 at sælge Titleist til Fila Korea, Ltd.

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
61 33 43 13

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen