1-2 dages levering
Fri fragt over 499 Kr.
Billig fragt fra 49 Kr.
★★★★★ Topbedømt på Trustpilot!

Handelsbetingelser

1. PRODUKTINFORMATION

Alle priser dagspriser og er inkl. 25% moms og andre afgifter, dog fratrækkes dansk moms ved handel til lande uden for EU. Vores lagerstatus er vejledende, fra eget lager eller leverandørlager med forbehold for lagerfejl.

2. BETALING

Vi modtager Dankort, Visa/dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB og Mobilepay. Der er ingen gebyr ved betaling på JyskeGolfbolde.dk. Alle kortoplysninger sendes sikkert og krypteret til NETS via Bambora betalingssystem og vi kan ikke trække flere penge end du har godkendt. Vi trækker først penge efter afsendelse. Vi benytter 3D Secure for ekstra sikkerhed mod kortsvindel.

3. FORTRYDELSESRET

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Er du ikke tilfreds kan du altså sende varen retur og få pengene for varen udbetalt, dog ikke for returporto.

Varen skal være i samme stand som da du modtog den. Du må afprøve varen som du må i en fysisk butik, men ikke gøre egentligt brug af varen. Er varen brugt mere end dette, får du kun en del eller intet af købsbeløbet retur. 
Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: JyskeGolfbolde.dk, Skriversvej 1 , 8800 Viborg. Du kan ikke benytte din fortrydelsesret blot ved at nægte modtagelse uden forudgående aftale med os . Du får hele dit betalte beløb retur, returportoen skal du dog selv betale. Du får pengene tilbageført så snart varen er kontrolleret af os.

4. ANSVARSFRASKRIVELSE

Vi forbeholder os retten til, uden varsel, at ændre og opdatere indholdet i Handelsbetingelser.

5. REKLAMATION

Vi yder 2 års reklamationsret på alle varer, så du enten kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af situation og at varen er reklamationsberretiget og ikke opstået ved fejlagtig brug eller skadeforvoldende adfærd.

Vi betaler naturligvis returportoen, hvis varen er behæftet med fejl og pakken skal sendes tilbage.

Varen sendes til:

 JyskeGolfbolde.dk

Skriversvej 1

8800 Viborg

Mrk. Returvare

6. LEVERING

Postnord sørger for leveringen som koster 49 kr. Hvis dit køb er over 499 kr leveres dine varer gratis.

7. LEVERING UDEN FOR DANMARK

Kontakt kundeservice hvis du ønsker din pakke sendt til udlandet. 

8. PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os på JyskeGolfbolde.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos JyskeGolfbolde.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til JyskeGolfbolde.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos JyskeGolfbolde.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice via e-mail [email protected]

9. LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på JyskeGolfbolde.dk hvilket betyder at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere JyskeGolfbolde.dk

GRATIS FRAGT OVER 499 KR!

1-2 HVERDAGES LEVERING!

TOPBEDØMT PÅ TRUSTPILOT