Srixon Golfbolde | Køb Srixon Golfbolde Billigt her - Jyske Golfbolde

BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

24456515

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

Nye Golfbolde

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Srixon golfbolde

Her finder du vores udvalg af brugte Srixon golfbolde / søbolde. Denne kategori er en af de absolutte topsælgere og der er mange populære Srixon modeller at vælge imellem. Især foretrækkes modellerne som Soft Feel, AD333 og Z-Star serien af et stort antal golfspillere. Derudover finder du også modeller som Srixon Marathon, Q-Star, Trispeed Tour og Distance. Vi tilbyder også Srixon Mix hvor du kan prøve forskellige Srixon golfbolde. Srixon er kendt for at lave gode kvalitets golfbolde der henvender sig til alle golfspillere på alle niveauer. Har du endnu ikke prøvet at spille med Srixon golfbolde, kan vi varmt anbefale dem.

Vores Srixon søbolde er inddelt i to sorteringer. De pæneste kalder vi Grade A og de næstpæneste Grade B. Srixon golfbolde er yderst populære og er særdeles kendt for Srixon AD333 som i flere år har været den mest solgte 2-piece golfbold i Storbritannien. Hos jyskegolfbolde.dk har du muligheden for at prøve Srixon Soft Feel, Distance, AD 333 og Z-Star golfbolde. Søger du Srixon Soft Feel til damer, kan disse findes under vores kategori ”Damebolde”. Vi tilbyder også et mix af diverse Srixon søbolde hvor flere mærker indgår som fx Hi-Spin, Z-UR, Trispeed, Soft Feel, Z-Star.

Srixon er et registreret varemærke tilhørende det japanske selskab SRI Sports Ltd, som er et datterselskab af Sumitomo Rubber Industries Group. Navnet SRIXON stammer fra SRI hvor man har påsat X’et (står for ubegrænset) og ON - ( at være i bevægelse fremadrettet)

Srixon er den 4. største golfudstyrsproducent i verden og har i over 80 år produceret golfbolde. De var pionerer for Balata golfbolde og producerede selv de fleste i denne kategori.

I 1980´erne begyndte Srixon at levere golfbolde til Dunlop Slazenger Group og i 1990 producerede de deres Maxfli Balata HT bold. Srixon var faktisk den første golfbolde-fabrikant til at benytte blødt balata gummi til fremstilling af golfbolde, hvilken klart var førstevalg for de bedre golfspillere.

I 90’erne valgte Srixon at investere i avanceret teknologi indenfor produktudvikling. Det medførte at de i 1994 åbnede deres eget golfforskningscenter i videreudvikling og forskning i golfudstyr. Siden har Srixon vist sig som en af de førende udviklere af golfbolde og med over 700 patenter på verdensplan.

Srixon lancerer i 2000 deres Hi-Spin golfbold til 27 lande og bliver samtidig den førende producent af golfbolde og golfkøller i Japan. Firmaet forsætter sin udvikling af køller hvilket medfører, at Golf World Magazine i 2003, kårer deres XXIO Hot Driver til ”World’s Longest Driver”. Året efter bliver HRX-333 og AD333 golfboldene introduceret, hvorved der med disse, bliver vundet flere internationale turneringer. I de følgende år begynder firmaet at sponsorere Jim Furyk og andre Tour golfspillere. Furyk gør det ganske godt på PGA Tour´erne og kan i slutningen af 2006 se sig selv rangeret som nr. 2, kun overgået af Tiger Woods.

SRI vælger i 2009 at opkøbe Cleveland Golf og udvider herved deres markedsandel. Dette er også året hvor flere proffer vælger at skifte til Srixon. Det tæller bla. navne som David Howell, Vijay Singh, Bradley Dredge og Boo Weekley. Kort tid efter starter Srixon deres WR serie af køller og den teknologi som ligger bag Z-STAR boldene. I slutningen af 2009 kan Srixon konkludere at AD333 har været den bedst sælgende tolags golfbold i på de britiske øer.

I 2010 lancerer man de nye Z-STAR yellow, Trispeed og Distance bolde. Srixon har nu en markedsandel på mere end 20 % i Storbritannien og har vundet mere end 150 internationale Tours på under 4 år. Året efter i 2011 vælger den 7-dobbelte vinder af European Tour, Graeme McDowell at skifte til Srixon. Selskabet kan nu fremvise en lang liste af prospillere som Vijay Singh, Robert Allenby, John Rollins, Miguel Ángel Jiménez, Bradley Dredge, Shane Lowry, Hennie Otto, Laura Davies og Karrie Webb.

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
61 33 43 13

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen