Golf Tees | Køb Billige Golf Tees Online Her ➤ Fragt kun 49,- i DK - Jyske Golfbolde

BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

61334313

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

Nye Golfbolde

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Golf Tees til alle spillere

JyskeGolfbolde.dk har billige tees i alle materialer, længder og farver. For nogle golfspillere er det vigtigt at den tee de benytter er hurtig nedbrydelig i naturen. For andre er farven det primære i valget af tees. Disse valgkriterier har dog ikke indflydelse på dit golfspil. Det har derimod l&ael...

Golf Tees til alle spillere

JyskeGolfbolde.dk har billige tees i alle materialer, længder og farver. For nogle golfspillere er det vigtigt at den tee de benytter er hurtig nedbrydelig i naturen. For andre er farven det primære i valget af tees. Disse valgkriterier har dog ikke indflydelse på dit golfspil. Det har derimod længden, designet og materialet.

Golf tees er blandt det billigste af det golfudstyr du som golfspiller er nødt til at anskaffe. Alligevel er det et tilbehør som kan have stor vigtighed for dit spil. Det eneste område du må benytte tees er logisk nok fra tee stedet på hvert hul og her er en god start altafgørende. Golfbolden hæves på teen i den højde som passer bedst til dit sving. Det bevirker at du har større mulighed for at ramme bolden præcist i den ønskede vinkel og udnytte boldens fulde egenskaber. Endvidere er friktionen fra en tee mindre end fra græs eller sand. Formen eller designet på tee`en spiller også en rolle – En slankere tee som eksempelvis vores stinger-tee minimerer også friktionen. Mange golfspillere finder det formålsløst at gå ned i den slags detaljer som kun producerer centimeter - ja endog millimeter, men nogle gange er det netop disse millimeter som afgør om din golfbold går i hul eller ligger tilbage på kanten.

Hvis du kender din tee-højde og ønsker en tee som ikke bliver ødelagt af driver-slag, anbefaler vi vores castle-tees. Deres unikke design giver dig den præcist samme højde fra gang til gang.

Det første du skal bruge på en runde golf er en tee. På denne side finder du vores store sortiment af golf tees.

De fås i alle regnbuens farver - så du og dine medspillere kan nemt kende forskel på hinandens. Vi har dem også i naturfaver hvis du ønsker et mere afdæmpet look.
Foruden de forskellige farver, kan du få tees i både træ og plastik.

Træ og plastic tees

Træ tees er lakeret i et væld af farver og sælges i pakker med 50 stk. De fås i 70 mm, mens dem i naturfarver tilbydes i flere længder . Ønsker du tees af plastik, fås de
ligeså i forskellige farver. Her er et større udvalg i længder, der spænder fra 25 mm til 70 mm, alt efter hvilken højde du ønker bolden skal ligge. Vores Castle Tees har et
smart design med et afstandsstykke - Dette giver dig den nøjagtige samme højde hver gang.

Omtanke og miljø er vigtigt

Tænker du på miljøet, når du køber golfudstyr, har vi Lignum tees, der er økologisk fremstillede af plantemateriale og naturligt lim, som gør dem biologisk nedbrydelige. Vi hjælper dig gerne med yderligere information om miljø, golf tees, eller hvad end du måtte have spørgsmål til! 

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
61 33 43 13

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen