Bridgestone Søbolde| Køb Billige Bridgestone Golfbolde her - Jyske Golfbolde

BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

24456515

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

Nye Golfbolde

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Bridgestone golfbolde

Herunder finder du vores udvalg af Bridgestone golfbolde. Søboldene er inddelt efter model og kvalitet. Bridgestone er generelt kendt for at lave kvalitets golfbolde, som både henvender sig til golfspillere med lavt, middelt og højt handicap. De populæreste modeller er Tour B330 serien og e-serien, mere præcist Tour B330, B330-S, B330-RX, B330-RXS, e5, e6 og e7. Vi tilbyder alle disse Bridgestone golfbolde i både grade A og grade B kvalitet. Læs mere om de enkelte modeller ved at trykke ind på produktet. Leder du efter golfbolde på øverste hylde, er Bridgestone et bekendtskab værd.

Bridgestone's golfbolde hører til i toppen af kvalitetsskalaen inden for branchen og vi tilbyder alle de tilgængelige modeller. En af vores store styrker er vores brede udvalg af mærker og modeller generelt - Bridgestone golfbolde er ikke en undtagelse. Vi kan blandt andet anbefale vores Bridgestone Tour bolde som findes i B330, B330 S, B330 RX og B330 RXS. Vi tilbyder også Bridgestone E5, E6, og E7 som kan erhverves i individuelle modeller. Få yderligere information om egenskaberne på golfboldene under vores produktbeskrivelser.

Vores grade A golfbolde er næsten som nye bolde, de er højest sandsynligt kun blevet ramt af jern eller driver en eller et to gange. Grade B boldene kan have slagmærker, skrift med tusch men er alle spilbare. Er man ude efter en golfbold til turneringsbrug, anbefales Grade A kvaliteten. 

Bridgestone koncernen blev stiftet i 1931 af Shojiro Ishibashif i byen Kurume i Japan ud fra filosofien "at tjene samfundet med sublim kvalitet" og kun fire år senere valgte dækproducenten at stifte Bridgestone Golf og har siden 1935 udviklet og produceret golfbolde. Bridgestone Golf som selvfølgelig nyder godt af den enorme erfaring fra hovedkoncernen fra udvikling og produktion af diverse gummi-typer og dæk, skulle helt hen til midten af halvfjerdserne før de begyndte at skabe køller og jern - mest benyttede jern er J40, hvor J'et står for Japan som er landet hvor firmaet i sin tid blev grundlagt.

Bridgestone producerer som nævnt flere forskellige typer golfbolde - Tour B330, Tour B330-S, Tour B330-RX, Tour B330- RXS, xFIXx, Treosoft, E5, E6 og E7. Af disse forskellige modeller må B330-serien betegnes som den mest populære - velkendt for dens kombination af distance og præcision. Men også E-seriens patenterede design i surlyn gummi for at reducere og modvirke slice og hooks, gør E5, E6 og E7-boldene til en model som er værd at stifte bekendtskab med.

Et stort antal af PGA-tourens professionelle golfspillere, drager fordel af golfudstyr og bolde fra Bridgestone. Man kan sige at fordelen er gensidig, da det jo også kommer producenten af golfboldene til gode - ligefrem en nødvendighed, af få den bedst tænkelige respons fra de mest kompetente brugere af golfudstyret. Matt Kuchar og Brandt Snedeker er i skrivende stund Bridgestones førende PGA Tour golfspillere, men også Fred Couples og Davis Love III, var som aktive og så glimrende repræsentanter for Japans førende golfproducent. Det bør dog også nævnes at Bridgestone er den producent i verden med flest patenter i fremstillingsindustrien af golfbolde og det store firma må i dag siges at være synonymt med kvalitet og prestige. Med et omfattende repertoire som opfylder alle de forventninger en golfspiller måttet have.

Bridgestone, nummer et på markedet for golfbolde i Japan, lancerede B330 -RX og B330 - RXS, den første Tour-serie bold designet specielt til amatørenes svinghastighed. Bridgestone satte fokus på vigtigheden af at vælge den rigtige bold for den generelle golfspiller, ud fra dennes specifikke sving. Efter at have analyseret mere end 50.000 slag med det nyskabende program Ball-fitting, opdagede Bridgestone behovet for at tilbyde tour bolde, specielt udviklet til at optimere amatør svinghastighed (under 105 mph). Således skabte Bridgestone B330 -RX, tour bold performance til amatørens svinghastighed. Nu har Bridgestone udvidet udbuddet med B330 -RX og B330 - RXS.

Tour B330 -RX har en kerne som er blødere end sin forgænger, og et indre lag yderligere designet for at mindske den overdrevne spin, hvilket resulterer i flere præcise slag. Bolden er nemmere at komprimere lig med større afstand, da det har en gradvis komprimeret og ekstremt blød kerne. Denne kerne, kombineret med ionomer, giver øget hastighed og reduceret side spin, især med lange jern.

”Det er vigtigt at forstå, at amatør golfspillere ikke bør forvente samme udbytte fra golfboldene, som de professionelle. Med disse bolde på markedet, der er bedre egnet til deres svingegenskaber, opnås bedre resultater. Med optagelsen af B330 - RXS i sortimentet, har vi nu har den mest omfattende serie af golfbolde til amatør golfspillere som søger tour-performance, "siger Rodrigo Escudero, leder af Division Bridgestone Golf.

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
61 33 43 13

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen