Dame Golfbolde | Køb Billige Dame Golfbolde Online → Stort udvalg - Jyske Golfbolde

BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

24456515

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

Nye Golfbolde

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Lady golfbolde

Hvad er en dame golfbold og hvorfor kan kvinder ikke bare bruge de samme bolde som herrer? Valget af hvilken golfbold du spiller med, kan være lige så vigtig som de jern du bruger eller din svingteknik. I dag er findes der golfbolde designet specielt til kvinder - i hverdags tale damebolde eller lady-bolde. Der er ikke to damebolde modeller som er ens på trods af mange fælles-egenskaber - hvor højt og langt bolden vil flyve og hvor let den kan kontrolleres. Spiller man ofte og i mange timer kan holdbarheden også være en vigtig overvejelse. Hvis du allerede har et fortrukket mærke og model er det blot at tilføje varen til din kurv. Ellers kan vi anbefale dig at prøve vores damebolde mix som består af en tilfældig blanding af følgende mærker.TaylorMade Burner W, Precept IQ Plus, Pinnacle Ribbon / Lady, Nike Karma, Callaway Solaire, Srixon Soft feel lady, Wilson Staff DX2 soft lady (Den blå), Nike Power Distance Women, MaxFli Noodle, Top Flite D2 Diva, Callaway HX Pearl og Volvik- serien.

Ved at vælge vores Damebolde eller Lady Mix får du muligheden for at finde den bold som passer bedst til dig og dit spil. Vores mest populære damebolde er Pinnacle lady skarpt efterfulgt af Srixon SF / Soft feel lady. Søger du meget bløde damebolde skal du vælge Precept IQ plus som i øjeblikket er den blødeste model på markedet.

Den gennemsnitlige kvindelige golfspillers svinghastighed er 60-65 miles i timen, eller en tredjedel langsommere end den gennemsnitlige mand. Vinklen hvorpå bolden rammes ligger mere lavt og hendes generelle boldflugt er lav og har meget lidt spin. Dette er det modsatte af de fleste mandlige golfspillere. Derfor udvikler golfbolde-producenterne specielle damebolde, lady-golfbolde eller golfbolde til kvinder (kært barn har mange navne). Disse bolde har blødere kerner som komprimerer sig selv når de rammes, giver en øget boldhastighed og giver kvinders slag mere højde og flere meter. De fleste af disse damebolde har en skal i blødt ionomer-gummi som giver god følelse med bolden. Fordybningerne, eller dimples som de kaldes på engelsk, er på damebolden produceret i et mønster, specielt designet til at give opdrift. Høj vinkel eller opdrift på slaget er afgørende, fordi jo længere bolden forbliver flyvende i luften, jo højere afstand vil en spiller med lav svinghastighed opnå.

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
61 33 43 13

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen