Blandede Mærker | Stort udvalg fra populære mærker | Køb Online - Jyske Golfbolde

BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

61334313

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

Nye Golfbolde

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Brugte golfbolde

Søbolde, lakeballs, blandede mærker og brugte golfbolde i forskellige grades, kvaliteter og sorteringer. Kært barn mange navne – Søbolde eller det engelske ord lakeballs er brugte golfbolde som opsamles eller opdykkes fra vandhazarderne på golfbanen. Boldene renses skånsomt og sorteres i denne kategori efter stand og kvalitet. Søboldene er i et mix af blandede mærker og modeller. Golf er en sport som indeholder et væld af udstyr og der er mange penge at spare ved at benytte brugte golfbolde. Det er almindeligt at miste mange golfbolde og ved at benytte søbolde er ærgelsen ikke så stor på grund af prisbesparelsen. JyskeGolfbolde.dk tilbyder dig det største udvalg af brugte golfbolde og søbolde til de laveste priser.

Vi benytter kun sandfærdige billeder i høj opløsning så det er muligt at studere boldenes kvalitet hjemmefra. Forskellen på Grade A, Grade B og Grade C er boldenes aktuelle stand. Læs videre om stand, grades, rengøring og meget mere.

De brugte golfbolde rengøres grundigt men skånsomt i specialudviklet sæbe. Opskriften er udviklet i USA hvor genanvendelse af tabte golfbolde er vokset til en enorm industri. Nu er boldene rene og hvide og sorteres efter mærke, model og ikke mindst stand - Grade A, Grade B og Grade C. I alle sorteringerne er der mulighed for at finde bolde med påtrykte logoer eller reklamer.

Grade A sorteringen består af næsten fejlfrie bolde som har få eller ingen slagmærker. Derfor vil nogle af golfboldene se ud som nye. Det hænder ofte at nye golfbolde kun bliver ramt en enkelt eller ganske få gange, inden de ender i søerne - alle vores bolde i Grade A, B og C er dog brugte. 

Golfbolde med flere eller tydligere slagmærker bliver frasorteret til Grade B eller Grade C. Det er her vigtigt at nævne at vi selvfølgelig kasserer bolde med revner, store hakker og lignende. Der kan findes bolde med beskedne personaliseringer i form af tuschskrift på vores Grade A sortering. Vi er dog meget kritiske i vores sorteringsproces og det er som førnævnt begrænset, hvor meget tusch skrift vi tillader i vores Grade A sortering. Vi anbefaler igen at nærstudere produktbillederne grundigt.

Vi vælger at nedgradere nogle af søboldene udelukkende på grund af tuschskrift som jo intet har med boldenes flyveegenskaber at gøre. Dette betyder der i Grade B sorteringen kan findes næsten nye golfbolde uden slagmærker eller ridser overhovedet. De fleste af vores brugte golfbolde stammer fra golfsøer – dette medfører fra tid til anden at nogle søbolde kan bliver lettere gullige. Hvis denne misfarvning ikke forsvinder under rengøringsprocessen, ender golfbolden automatisk i Grade B sorteringen. Det er derfor kun de pæneste og mest hvide bolde som opnår en Grade A status. For at få et bedre indtryk af vores brugte golfbolde kan du se billederne under de forskellige varer Det skulle meget gerne give dig et bedre indtryk af hvad du kan forvente af kvaliteten. 

Et spørgsmål som vi ofte stilles om vores søbolde Mix - blandede mærker i Grade A og B, er om der er forskel på fordelingen af mærkerne og modellerne i henholdsvis Grade A og Grade B? Svaret er nej - vi sorterer kun de brugte golfbolde efter stand. Vi lader fordelingen af mærker og modeller være tilfældig fra parti til parti. Et billede siger som bekendt mere end tusind ord, så husk at kigge godt på vores produktbilleder for at danne dig det rigtige indtryk af kvaliteten på vores søbolde.

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
61 33 43 13

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen