Wilson Staff Golfbolde | Køb Wilson Staff søbolde billigt → Her - Jyske Golfbolde

BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

61334313

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

Nye Golfbolde

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Wilson Staff golfbolde

Her finder du vores sortiment af brugte Wilson og Wilson Staff golfbolde. Wilson staff er velkendt for deres høje kvalitet og særligt Dx2 Soft. Topmodellerne må siges at være Dx2 Soft, Dx3 soft, Dx3 Spin og selvfølgelig Tour model FG Tour. Andre Wilson Staff modeller som for eksempel PX3, Duo Spin, Fifthy Elite og Duo indgår i vores Wilson Staff Mix. Du finder også de almindelige Wilson golfbolde som den populære Tour velocity serie og Hope damemodellerne. I Wilson Mix fåes modeller som Smartcore og Ultra. De fleste af søboldene tilbydes i grade A og grade B kvalitet. 

Wilson Staff er et mærke som er meget populær hos os - Wilson Staff Dx2 Soft og Dx3 Soft er nogle af de blødeste distance golfbolde som findes på markedet. Søger du Wilson Staff Dx2 til kvinder findes den i kategorien under damebolde. Vi tilbyder også et mix af diverse Wilson golfbolde som fx Smartcore, TI-DNA, Tour Velocity, Ultra og mange flere. Prøv Wilson Staff FG Tour hvis du skal spille med en endnu bedre golfbold - vi har den i både Grade A og B. 

Wilson er en amerikansk producent af sportsudstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1914 af Thomas E. Wilson. Det har med tiden vokset sig til et kæmpe international brand af sportsudstyr indenfor sportsgrene som badminton, basketball, volleyball og selvfølgelig golf. 

Wilson Staff blev for alvor kendt da man i 1923 fik Gene Sarazen (en af verdens bedste golfspillere i 1920´erne) til at benytte Wilson Staff´s produkter. Det blev til en langvarig kontrakt på 75 år og forløb sig helt indtil hans død. Kontrakten er den længstvarende indenfor professionel sport. Gene Sarazen nåede i sin aktive karriere at vinde hele 39 PGA tours som gav utroligt meget reklame for Wilson. Deres samarbejde bød dog til noget mere end reklame. Han hjalp i 1932 med at udvikle et nyt jern som skar sig bedre gennem sandet i bunkerne. Inspirationen fik han af aerodynamikken fra en flyvinge og kaldte sjovt nok sit jern for et sand jern. Da han samme år vandt British og U.S. Open blev jernet lynhurtigt kendt og populært og Wilson Staff solgte året efter mere end 50.000 stk. af jernet som hed R-90.

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
61 33 43 13

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen