Taylormade Golfbolde | Køb Taylormade søbolde billigt online ✅ - Jyske Golfbolde

BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

61334313

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

Nye Golfbolde

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Taylormade golfbolde

I denne kategori finder du vores udvalg af brugte Taylormade golfbolde. Søboldene er inddelt i grade A og grade B kvalitet. Taylormade er særligt kendt for Tour golfbolde som Penta, Tour Prefferred, RBZ Urethane, Project (a), Taylormade Lethal og selvfølgelig Rocketballz. Hvis du er på udkig efter andre Taylormade golfbolde, finder du modellerne i vores Taylormade Mix. Taylormade boldene henvender sig til golfspillere med både højt, mellemt og lavt handicap. Du kan læse mere om Taylormades historie nederst på denne side.

Her finder du vores sortiment af TaylorMade søbolde i forskellige sorteringer. Med vores TaylorMade golfbolde mix får du muligheden for at afprøve vilkårlige TaylorMade modeller som fx Burner Tour Ball, Burner, TP Red og TP black.

TaylorMade Golf Company blev stiftet af den amerikanske iværksætter og meget passionerede golfspiller Gary Adams. Op igennem 1970’erne havde Adams været en ivrig golfspiller og noteret sig at udviklingen af tolags golfbolde, havde medført at spillernes slag, var blevet mere lige og længere. Han undrede sig dog over at de jern, golfspillere slog langt med, næsten ingen udvikling havde haft det seneste århundrede. Adams tænkte at hvis golfbolde radikalt kunne genudvikles, var det måske også på tide at 1-wood køllen fik samme opmærksomhed. Han startede derfor med udtænke idéer og eksperimentere med forskellige materialer til at forbedre køllen. Fra hans forskning fandt Adams ud af at et køllehoved af jern gav et længere slag end det traditionelle træhoved. Forskellen på hovederne var enorm og Adams fastslog at dette måtte være vejen frem. 

I 1979 havde Adams opnået tilpas tiltro til sin prototype til at starte den nok største radikale ændring i moderne golf. Samme år grundlagde TaylorMade Golf Company hovedkvarter i McHenry Illinois og begyndte masseproduktion af de første metalhoved-drivere - TaylorMade metalwood.

Golfkøllerne blev første gang fremvist på PGA Merchandise Show i 1979. Her var golfspillere og andre besøgende til at starte med meget skeptiske over for de nye TaylorMade jern. andre var blot forsigtige og mente at de nye TaylorMade golfkøller var mere en modedille som ville forsvinde hurtigt igen. Den lunkne modtagelse tog Adams dog med oprejst pande og indså han havde brug for en topanmeldelse af sine TaylorMade produkter. Han startede kort efter showet en kampagne for at få så mange tour professionelle til at prøve hans nye TaylorMade køller. 47 spillere accepterede hans tilbud og begyndte at bruge køllerne under PGA Club Professional Championship 79’. Det vakte opsigt da brugerne af TaylorMade, slog op til 20 meter længere og de nye TaylorMade køller flyttede spillerenes mening om hvordan golfudstyr med fordel kan fremstilles.

Igennem 1980’erne fik TaylorMade’s kølle-teknologi yderligere anerkendelse af både amatører og professionelle golfspillere. I 1984 blev firmaet opkøbt af Saloman SA, en stor producent af skiudstyr med base i Frankrig. De ekstra midler fra denne opkøber gav TaylorMade mulighed for at investere mere i forskning, design og udvikling. Det virkelige gennembrud for virksomheden kom samme år, da Lee Trevino vandt US PGA Championship på Shoal Creek Golf and Country Club for anden gang ved hjælp af TaylorMade metal driver. Succesen forsatte i 1985 hvor der blev vundet flere prestigefyldige golf turneringer.

Oven på TaylorMade’s succes begyndte andre selskaber nu at udvikle deres egne metal drivers, men TaylorMade forblev dog det populæreste golfmærke. Deres nye designs, Burner og Burner Plus var de mest benyttede drivere på PGA Tour i midten af 80’erne og firmaet begyndte omkring samme tid at udvikle deres egen serie af puttere og jern. Væksten i virksomheden gjorde at TaylorMade valgte at flytte til deres nuværende hovedsæde i Carlsbad, Califonien. Deres produkter var så populære, at et stort produktionsanlæg på 90.000 kvardratfod blev bygget for at holde trit med efterspørgslen.
Efter en forholdsvis stille periode, kom den næste store udvikling i 1994. Her satte man en ny type skæfte på TaylorMade Burner Bubble driveren som nu tillod golfspillere at svinge hurtigere og tilføjede flere meter på drivet som i forvejen havde en forrygende længde. Populariteten blev forstærket, da Jose Maria Olazabal med jernet, vandt the Masters 

Det gode salg forsatte, men i 1997 valgte Saloman dog alligevel at sælge sine kontrollerende aktier i selskabet til Adidas. Firmaet hedder nu helt præcis Taylormade-Adidas Golf Company (TMAG), men går dog stadig under navnet ”TaylorMade”.

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
61 33 43 13

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen