Nike Søbolde | Køb Brugte Nike Golfbolde billigt ➤ Billig fragt - Jyske Golfbolde

BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

24456515

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

Nye Golfbolde

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Nike golfbolde

Herunder finder du vores sortiment af brugte Nike golfbolde. Nike har fabrikeret et højt antal af modeller, som henvender sig til golfspillere med både lavt, middel og højt handicap.  Udover klassikere som PD Long og PD Soft, finder du også topmodeller som 20XI og RZN Platinium og RZN Black i denne kategori. Derudover tilbyder vi også den populære dame golfbold Nike Women, som fås i både hvid, pink og lilla. Vil du prøve nogle af de øvrige Nike modeller, indgår disse i vores Nike Mix som findes både i grade A og B kvalitet.

Her har du muligheden for at købe Nike golfbolde / søbolde til favorable priser. Nike golfboldene er inddelt i to kvaliteter, Grade A og B. Vælger du vores Nike mix kan du afprøve nogle af de forskellige modeller som Nike har produceret som fx. Feel Speed, ONE, Hi Launch, Distance Control, Mojo, Juice, Power, Tour Accuracy og 20XI-S m.fl. Nike golfboldene spilles blandt andet af Tiger Woods og man kan vel tillade sig at hævde, han ikke skyder helt skævt med dem.

Det er nok de færreste som ikke kender Nike som sportsbrand. Det udmunder nok i at Nike er det største og mest succesfulde brand indenfor sko, sportsudstyr og tøj og har mere end 60 procent af markedet. Selve navnet Nike stammer fra den græske mytologi Greek Goddess of Victory men nogle vil måske mene det faktisk er Goddess of Shoes. 
Det hele startede i 1963-1964 da Bill Bowerman og Phil Knight startede et samarbejde i import af billige hightech løbesko fra Japan. De ville prøve at komme med et alternativ til det tysk dominerede sko marked. Under navnet Blue Ribbon Sport begyndte de at sælge de japanske Onisuke Tiger (nu kendt under navnet ASICS) løbesko. I 1965 sluttede Jeff Johnson sig til firmaet som salgsmand, her kørte han rundt og solgte skoene fra sin bil indtil Blue Ribbon Sports åbnede deres første butik i Californien.

I 1970 ønskede Bowerman at forbedre skoenes design og ikke blot importere og videresælge sko. Bowerman kom på ideen over morgenmaden og han lånte familiens vaffeljern hvori han hældte flyende gummi - det blev sjovt nok den første prototype til den nu berømte Nike Waffle ydersål. Denne opfindelse fik Bowerman og Knight til at begynde at designe andre sko. Selve navnet Nike, tog Jeff Johnson fra den førnævnte Goddess of Victory fra den græske mytologi.

Nike stod således og manglede et logo til at sætte på sine sko og i 1971 satte Knight den daværende grafiske studerende Carolyn Davidson på opgaven. Hun blev kun betalt 35 dollars for jobbet. 12 år senere, modtog hun dog en guldring med Nikes logo samt nogle aktier i firmaet som et mere passende honorar.

Da man i starten af 80’erne fik patent på Nike’s air-teknologi tog det for alvor fat, specielt da man i 1984 tegnede kontrakt med selveste Michael Jordan. Samme år fremlagde Bob Wood en forretningsplan for hvordan Nike vil takle golfmarkedet. Nike startede ret forsigtigt ud, men fik dog produceret sine første række af Nike golfsko. Den mest succesfulde blev kaldt for Turnberry. Året efter tegnede Nike kontrakt med Seve Ballesteros fra Spanien. Her lavede man den første golf plakat hvor han står i et træ parat til at slå til golfbolden med titlen ”No Problema.” I de efterfølgende år udvidede Nike Golf og begyndte at sponsorere flere golfspillere til at spille i Nike’s golfsko, bla. Alice Miller og Juli Inkster.

Nike største scoop er nok i 1996 da man tegner kontrakt med Tiger Woods. Her lancerer man tv-kampagner som ”Golf is an Invitation”, ”Hello World” og ”I’am Tiger Woods”. Da Tiger året efter vinder The Masters i en alder på blot 21 år sætter det virkelig gang i salget af Nike’s golftrøjer.

Bob Wood bliver 1998 direktør for Golfafdelingen og en ny strategi bliver lagt efter at have genanalyseret hele forretningen. Her bliver muligheden også luftet for at opdele Nike i forskellige forretninger. Man prøver samtidig at skabe en ny golfidentitet i form af et nyt logo, nemlig Nike Golf Shield. Senere samme år introducerer Nike sin første serie af golfbolde: The Nike Precision Tour Control, Nike Precision Spin Control, Nike Precision Distance Control og Nike Precision Distance.

I 2001 bliver Nike Golf deres egen afdeling, i hvilken der nu er mere end 200 ansatte og man fornyer Tiger Woods kontrakt. Det er samtidig året hvor Impact Golf, Tom Stites firma bliver opkøbt. Stites følger dog med over i Nike Golf og kommer til at stå for produktionen af golfjern. Det var ligesom grundstenen til Nike Golf, sidenhen er det gået stærkt fremad og Nike er nu en de anerkendte golfmærker blandt golfspillere verden over.

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
61 33 43 13

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen