BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

24456515

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Dunlop golfbolde

Dunlop er i dag mest kendt for sit sportsudstyr når vi taler om tennis, squash, badminton og golf. Med ethundrede års erfaring bestræber firmaet sig i levering af sportsudstyr i bedste kvalitet - her iblandt Dunlop golfbolde. Gennem tiden har store navne som Arnold Palmer spillet med den berømte Dunlop 65’ golfbold som i over 50 år havde sin helt egen suverænitet. I dag har Dunlop involveret sig endnu mere i golf og det kan ses i sponsorering af golf professionelle som Lee Westwood, Darren Clarke og David Howell. 
Dunlop Sport stammer fra Dunlop Pneumatic Tyre Company Ltd, som etablerede sig i Dublin i 1889. Det var dog ikke før 1909 at selskabet realiserede potentialet for anden anvendelse af gummi - til deres golfbolde. Firmaet introducerede sin første tennisketcher i 1917, men det var først i 1928 at firmaet fik sin separate sportsafdeling - Dunlop Sports Company. Dunlop havde stor succes indenfor tennis, men fik det samtidig i golf da Henry Cotton (vinder af British Open) tog godt imod Dunlop golfbolden.

Efter Første Verdenskrig indledte Dunlop perioden med hurtig udvidelse. Ved hjælp af sin ekspertise i gummi-teknogi og et solidt fodfæste i Storbritannien spredte de sig hurtigt til hele verden. Hovedsageligt var fabrikkerne basseret på Dunlop’s oprindelig koncept med gummidæk som var lukrativt i lande som Australien, Syd Afrika, Canada, Frankrig og Japan. Som sports interessen steg, voksede driften i takt med at andre produkter blev indført. Man kunne derfor i 1946 se talrige produkter indenfor tennis, badminton, squash, dart, cricket og golf.

I 1959 valgte Dunlop International Sports Company at opkøbe Slazenger Group. De to brands forsatte dog stadig i hvert deres navn, det til trods for Slazenger’s ketchere var konkurrerende på det engelske marked. Sportsforretningen og dækforretningen blev administreret adskilt og skiftede flere gange ejere før man i 1985 fusionerede. Her blev de to sportsbrand slået sammen til Dunlop Slazenger International Ltd som efterfølgende blev styret so en helhed. For første gang var det en enkelt enhed som skulle koordinere og markedsføre Dunlop’s udvikling. Det resulterede i man mistede global rækkevidde, idet Dunlop havde solgt sin aktiviteter i Australien, New Zealand, Japan og Frankring. Det nye firma markedsførte sig nu som fire brands Dunlop, Slazenger, Maxfli og Carlton.

I 1996 solgte Dunlop Slazenger sine aktiver videre til det privatejede firma Cinven. Firmaet kunne nu se sig selv styret af diverse banker, ledet af Royal Bank of Scotland. Under bankens ledelse, valgte TaylorMade-adidas Golf at købe rettighederne til Maxfli's marked i 2004. Samtidig solgte man rettighederne til Slazenger Golf i Nord Amerika videre til Slazenger Golf Products Company. Resterne af Dunlop Slazenger blev samme år solgt videre til Sports World International. 

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
24 45 65 15

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen