Top-Flite Golfbolde | Online Salg af Top-Flite søbolde - Jyske Golfbolde

BESTILLING

Levering 1-2 dage

Gratis fragt over 600 kr

Godkendt sikker betaling

61334313

Udfyld nedenstående felter for at gennemføre ordren

Nye Golfbolde

INFO OM BOLDENE

Boldene rengøres skånsomt men omhyggeligt, og sorteres efter stand og fabrikat.

De pæneste kalder vi Grade A og de mindre pæne, men absolut spilbare søbolde, kalder vi Grade B.

Top-Flite golfbolde

Top-Flite Golf udsprang helt tilbage i 1895 som et datterselskab af firmaet AG Spalding & Bros. Spalding som de fleste nok kender som producent af sportsudstyr, var faktisk det første firma til at producere golfbolde. Siden har Top-Flite / Spalding være involveret i flere banebrydende nyskabelser indenfor den moderne golfbolde-teknologi.

Spalding revolutionerede i 1895 med sin første golfbold som blev navngivet ”The Wizard” og var den første med gummi kerne og det velkendte forhøjede dot-mønster. Det samme år vandt Harry Vardon sin første af sine i alt seks British Open med Wizard golfbolden. Spalding forsatte udviklingen og i 1903 blev selskabet de første som udnyttede en blød balata-gummi til overflade på golfbolde. Få år efter introducerede de ”Domino Dimple”, som var den første moderne golfbold med de fordybninger som vi kender i dag. I 1915 blev Spalding Dot lavet, det blev den første golfbold til at bruge en kompression skala som middel til at bestemme boldens hårdhed. Spalding forsatte innovationen da de 15 år efter, præsenterede den første balata bold med flydende kerne. Dens konstruktion ændrede spillernes forventninger til distance og kontrol - bolden hed i øvrigt Kro-Flite. Der skulle nu gå en del år før Spalding igen var på banen, det skete i 1968 da man præsenterede Spalding Executive, den allerførste tolags (2-piece) golfbold. Boldens unikke konstruktion tillod den at opretholde sin egenskaber i meget længere tid i forhold til de andre bløde balata-bolde. Efter 3 års forskning og udvikling, introducerede Spalding i 1971 deres første Top-Flite golfbold. Betrukket med surlyn havde den forskellige egenskaber som inkluderede mere distance og blev hurtigt omtalt som ”the longest ball". Indenfor for få år så Top-Flite XL dagens lys, det var de første golfbolde som blev fabrikeret i forskellige farver, hvide orange og gule.

I midten af 1980-1990’erne blev The Tour Edition og Top-Flite Magna fremstillet. The Tour Edition blev den første tolags zynthan betrukket golfbold på PGA turen, mens Magna var den første overdimensionerede bold, der aerodynamisk var designet til at reducere hooks og slices. Kort tid efter blev Top-Flite’s første flere-lags bold The Strata Tour produceret og fik hurtigt succes på PGA turen. Søster bolden Top-Flite Strata Advance blev samme år introduceret i en version med en smule mere distance i sig.

Da årtusindskiftet var passeret, blev Top-Flite Strata Tour Ultimate den første golfbold med Tungsten Energy Core. Bolden som var fire lags, havde en høj energioverførelse fra den indre kerne ud til det yderste lag. Dette medførte et længere drive, mere præcision med jern og et mere sikkert put. Året efter i 2002 kom en mere finpudset fire lags (4-pieces) version af bolden, hvilket man navngav Top-Flite Strata Tour Ace. Det nye dimple mønster gav svimlende længder mens urethan ovefladen gav et enestående spin. Næsten samtidig blev Top-Flite Infinity præsenteret, den var den blødeste tolags (2-piece) hidtil. Dens infusion kerne giver kontrol på lange afstande. De efterfølgende år kommer Top-Flite D2 og Top-Flite Gamer på marked.

Top-Flite blev i 2003 solgt videre til Callaway, som i 2012 solgte det videre til Dick’s Sporting Goods.

kurv 0 vare varer (tom)    

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Samlet

Gå til kassen kurv

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse (ekskl. moms) 0,00 DKK
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling
Levering 1-2 hverdage
Gratis fragt over 600 kr
Godkendt sikker betaling
Har du spørgsmål?
61 33 43 13

VORES KUNDER


Super oplevelse

En simpel ordre der blev ekspederet og leveret meget hurtigt - Boldene var gode som forventet.

/Knud


Nemt at besttille, gode priser og hurtig levering

Vil anbefale mine golfvenner at bruge jyskegolfbolde.dk - handler med glæde der igen.

/Kristina


I orden

Det er 2 gang jeg bestiller bolde. Fin hjemmeside, nem at finde tingene. Hurtig levering!

/Svend Bohnsen